• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Boeidelen afwerking

Boeidelen afwerkingBoeidelen worden op de dakrand geplaatst en zorgen voor een mooie afwerking van de daken. Dit kan voor jouw huis, maar ook van dakkapellen, dakgoten en tuinhuizen. De boeiboorden zorgen voor een goede waterafvoer en isolatie. Via Boeidelen.nl kom jij snel in contact met specialisten die de boeidelen vakkundig plaatsen. En zorgen voor een perfecte afwerking. Onder andere met koppelstukken, daktrimmen en eventueel met sierlijst.

Boeidelen laten plaatsen inclusief afwerking?

Vind beste deal voor boeiboorden

Nadat je één snelle offerte-aanvraag hebt ingevuld, selecteren wij op basis van jouw wensen de meest geschikte vakmannen. Jij ontvangt maximaal vijf prijsopgaven van verschillende bedrijven. Jij vergelijkt en kiest hierna de beste deal: de juiste vakman met een voordelige prijs.

Tip: boeidelen van dakkapel laten vervangen? Of juist van een dakgoot? De specialisten in ons netwerk zorgen voor maatwerk en werken de platen vakkundig af.

Sierlijst

Boeidelen worden meestal als vlakke platen op de dakrand geplaatst. Als je een unieke en meer klassieke uitstraling wilt, kun je kiezen voor een sierlijst. Dit zie je ook vaak bij windveren. Een sierlijst zorgt voor een prachtige look en past goed bij bijvoorbeeld jaren 30 woningen of vrijstaande huizen.

Daktrimmen of trim-kraal

Voor de afwerking van de boeidelen kun je daktrimmen en trim-kralen laten plaatsen. Deze soorten afdeklijsten komen op de dakrand. En zorgen hierdoor voor een goede afsluiting van de boeiboorden. Zo komt er dus geen regenwater tussen. Je hebt de keuze uit aluminium of zink voor deze afwerking van de platen. Het verschil tussen een daktrim en trim-kraal is de vorm. Een daktrim is hoekig en een kraal is rond.

Schilderwerk

Als je voor houten boeidelen kiest, dan is schilderwerk nodig. Je kunt voor elk denkbare kleur kiezen en daardoor de boeidelen goed laten aansluiten op jouw woning of tuin. De bij ons aangesloten specialisten kunnen je helpen met het schilderen, maar dit kun je natuurlijk ook zelf doen. Vraag aan de specialist advies hoe je dit het best kunt aanpakken.

Gratis offertes aanvragen voor boeidelen + afwerking

Voor het laten plaatsen van boeidelen en een goede afwerking, is het verstandig om een specialist in te schakelen. Dat doe je via Boeidelen.nl door gratis offertes aan te vragen. Maximaal vijf bedrijven nemen telefonisch of per mail contact met je op. Zij komen vrijblijvend bij je langs en bieden je een scherpe prijs voor de boeiboorden. Omdat je meerdere offertes krijgt, kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken. Zo kies jij slim de beste deal. Vraag de boeideel-offertes online aan en bespaar tot 45%!