• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Houten boeidelen

Oude boeiboorden vervangen met nieuwe houten boeidelen? Hout geeft jouw woning een authentieke uitstraling. De planken voor de dakranden zijn er in verschillende houtsoorten. Onder meer Red Cedar, Meranti, multiplex, MDF en Douglas hout. De hardhouten boeiboorden zijn geschikt voor woningen en dakgoten, maar ook voor tuinhuizen, overkappingen, carports en schuren. Lees meer over richtprijzen en hoe je snel de voordeligste specialist vindt voor het monteren van de houten boeidelen of het plaatsen van houten windveren.

Voordelen hout

  • Goedkopere aanschafprijs dan kunststof;
  • Diverse houtsoorten verkrijgbaar;
  • Hout kun je schilderen in elke kleur;
  • Geeft huis authentieke uitstraling.

Nadelen hout

Vind beste deal houten boeidelen + montage

Voordelige vakman vinden voor nieuwe boeiboorden

Jij vindt via Boeidelen.nl snel en eenvoudig de juiste specialist voor de klus. Met één offerte-aanvraag ontvang jij prijsopgaven van maximaal vijf bedrijven uit de regio. Door de experts en prijsoffertes te vergelijken, zie jij welk bedrijf aan jouw wensen voldoet en de laagste prijs biedt voor de houten boeidelen. Zo maak jij een weloverwogen keuze en betaal je niet te veel voor de hardhouten platen. En je bespaart daarnaast ook veel zoekwerk. De offertes zijn gratis en vrijblijvend.

Prijs houten boeidelen

Met onderstaande prijzen per meter kun je ongeveer berekenen hoeveel geld je kwijt bent voor de houten boeiboorden (onbeschilderd). Per houtsoort vind je een indicatieve prijs per meter. De totale afmetingen en het tarief van de vakman voor plaatsing hebben de grootste invloed op de kosten. Daarom is het slim om meerdere bedrijven te vergelijken met elkaar. Via Boeidelen.nl doe je dat eenvoudig door gratis boeideel-offertes aan te vragen.

*Prijsindicatie inclusief btw en montage door vakman. Schilderwerk niet bij prijs inbegrepen.

Verschillende houtsoorten

Je hebt de keuze uit diverse houtsoorten. Zoals Meranti hardhout of Red Cedar (cederhout). Ook andere soorten hout zijn mogelijk. Onder meer, multiplex, MDF en Lariks / Douglas hout of van merken zoals Accoya. Welk hout voor jouw huis, tuinhuis of blokhut het meest geschikt is, kan een specialist bij je thuis adviseren. Na de offerte-aanvraag maken ze daarom een vrijblijvende afspraak met je.

Onderhoud aan houten planken

Schilderwerk is voor hout om de zoveel jaar noodzakelijk. Als er bijvoorbeeld veel zon op de houten boeidelen staat, dan kan de verflaag eerder loskomen dan aan de schaduwkant. Schuren en verven is dan noodzakelijk. Doe je dit niet, dan kan het hout gaan rotten en moeten de boeiboorden op korte termijn worden vervangen. Schilderen kost wel extra tijd en geld, maar hierdoor verleng je wel de levensduur van de houten planken. De indicatieprijzen op deze pagina zijn exclusief schilderwerk.

Tip: wil je boeidelen die je niet hoeft te schilderen en dus weinig onderhoud nodig hebben? Kijk dan bij kunststof boeiboorden.

Bespaar tijd en geld op houten boeiboorden

Vergelijk gratis offertes van boeideel-specialisten

Nieuwe houten boeiboorden laten monteren? Voor het vinden van de beste prijs van de juiste vakman, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De vakmensen hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen en zijn door ons al gecontroleerd. Het aanvragen van offertes is geheel gratis.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De boeidelen-experts nemen per telefoon of mail contact met je op. Eerst maken zij een vrijblijvende afspraak. Bij je thuis kunnen ze de situatie beter beoordelen en vervolgens een zo specifiek mogelijke prijs berekenen voor de houten boeidelen. Je krijgt dan ook gelijk advies op maat. Spreek met meer dan één bedrijf af om een goede prijsvergelijking te maken. De prijzen van de specialisten kunnen namelijk van elkaar verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, start je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw eisen. Na de vergelijking kies jij weloverwogen de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op de houten boeidelen. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de boeiboord-offertes online aan via Boeidelen.nl.