• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Lariks / Douglas boeidelen

Een veel gebruikt materiaal voor boeidelen van tuinhuisjes en overkappingen is Lariks / Douglas hout. Dit hout heeft een prachtige houtkleur en is bijzonder duurzaam. De houten platen hebben ook een mooie houtnerf dat het natuurlijke effect versterkt. Op zoek naar nieuwe boeiboorden van deze houtsoort? En wil je het gelijk laten plaatsen door een ervaren specialist? Jij vindt via Boeidelen.nl snel een eenvoudig een regionale vakman door gratis offertes aan te vragen.

Voordelen Lariks / Douglas hout

  • In prijs goedkoper dan Meranti;
  • Prachtige uitstraling en mooie kleur;
  • Duurzame houtsoort;
  • Overschilderbaar.

Nadelen Lariks / Douglas hout

  • Behandelen om kleur te behouden.
Vind beste prijs Douglas boeidelen + montage

Vind voordelige vakman voor boeidelen en montage

De Lariks / Douglas boeidelen kun je voordelig laten plaatsen door meerdere bedrijven te vergelijken. Via Boeidelen.nl doe je dat heel gemakkelijk. Met één snelle offerte-aanvraag ontvang jij maximaal vijf prijsoffertes. Van regionale timmermannen uit de regio. Deze vakmensen selecteren wij op basis van jouw specifieke wensen. Zij bieden je een scherpe prijs voor de houten boeiboorden. Jij vergelijkt de offertes en kiest zo eenvoudig de beste deal. Slim vergelijken is namelijk tijd en geld besparen.

Prijzen Lariks / Douglas boeidelen

Hoeveel je betaalt voor de boeidelen en montage is van meerdere factoren afhankelijk. Dit zijn de afmetingen en het tarief van de vakman. Daarom is vergelijken zo belangrijk. Jij vindt simpel de beste offerte en betaalt zo nooit te veel voor de Lariks / Douglas boeiboorden. Hieronder vind je de indicatieve prijs per meter voor de houten platen. Zo kun je ongeveer berekenen wat de boeidelen inclusief plaatsing gaan kosten.

Materiaal Prijs per meter*
Lariks / Douglas boeidelen v.a. € 70,- Gratis offertes
Red Cedar boeidelen v.a. € 70,- Gratis offertes
Multiplex boeidelen v.a. € 60,- Gratis offertes

*Indicatieprijs inclusief btw en montage door vakman. Schilderwerk niet bij prijs inbegrepen.

Vraag offertes aan en vergelijk boeideel-specialisten

Hardhouten Meranti boeiboorden laten monteren? Voor het vinden van de beste prijs van de juiste vakman, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De vakmensen hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen en zijn door ons al gecontroleerd. Het aanvragen van offertes is geheel gratis.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De boeidelen-experts nemen telefonisch of per mail contact met je op. Eerst maken zij een vrijblijvende afspraak. Bij je thuis kunnen ze de situatie beter beoordelen en vervolgens een zo specifiek mogelijke prijs berekenen voor de Meranti boeidelen. Je krijgt dan ook gelijk advies op maat. Spreek met meer dan één bedrijf af om een goede prijsvergelijking te maken. De prijzen van de specialisten kunnen namelijk van elkaar verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, begin je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw eisen. Na de vergelijking kies jij weloverwogen de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op de Meranti boeidelen. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de boeiboord-offertes online aan via Boeidelen.nl.