• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Meranti boeidelen

Wanneer je hoge kwaliteit hardhout wilt voor de boeiboorden, kies je voor Meranti boeidelen. Deze houtsoort is zeer geschikt voor de bekleding van de dakrand. Ook windveren zijn verkrijgbaar in dit sterke materiaal. Het hout is goed bestand tegen de Nederlandse weeromstandigheden. Een iets voordeliger alternatief is Red Cedar. En als je het nog goedkoper wilt, kun je kiezen voor multiplex. Lees meer info over Meranti boeiboorden en richtprijzen van de houten planken.

Voordelen Meranti hout

  • Sterk soort hardhout;
  • Houten boeidelen met FSC keurmerk;
  • Eenvoudig van kleur te veranderen;
  • Goedkoper dan kunststof;
  • Authentieke uitstraling van woning.

Nadelen Meranti hout

Vind beste deal voor Meranti boeiboorden

Vind beste specialist voor boeiboorden en montage

Tijd en geld besparen voor de nieuwe Meranti boeidelen? Dat doe je door via Boeidelen.nl gratis offertes aan te vragen. Op basis van jouw wensen maken wij een selectie van maximaal vijf regionale specialisten. Deze bedrijven hebben wij al voor je gecontroleerd. De experts nemen contact met je op en bieden je een scherpe offerte. Jij vergelijkt de bedrijven en prijzen en kiest zo eenvoudig voor de beste deal. De boeideel-offertes zijn geheel vrijblijvend.

Prijs Meranti boeidelen

De exacte prijs voor de Meranti boeidelen hangt af van hoeveel meter aan planken je nodig hebt. Ook het tarief van de vakman voor de montage is van invloed op de kosten. Dit kan per bedrijf verschillen. Het vergelijken van meer dan één vakman is daarom heel verstandig. Hieronder zie je wat je ongeveer betaalt voor de Meranti boeiboorden. Dit is de indicatieve prijs per meter.

*Indicatieprijs inclusief btw en montage door vakman. Schilderwerk niet bij prijs inbegrepen.

Ook geschikt voor windveren, dakkapellen en tuinhuisjes

Het hardhout is niet alleen geschikt voor de dakranden van woningen. Meranti boeidelen worden ook gebruikt voor windveren, dakkapellen en het afwerken van dakgoten. Daarnaast kunnen de houten planken ook worden gebruikt voor tuinhuizen, blokhutten en garages. Andere populaire houtsoorten zijn Red Cedar, multiplex, MDF en Lariks / Douglas.

Bespaar geld voor Meranti boeidelen + montage

Gratis offertes vergelijken voor hardhouten boeiboorden

Hardhouten Meranti boeiboorden laten monteren? Voor het vinden van de beste prijs van de juiste vakman, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De vakmensen hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen en zijn door ons al gecontroleerd. Het aanvragen van offertes is geheel gratis.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De boeidelen-experts nemen telefonisch of per mail contact met je op. Eerst maken zij een vrijblijvende afspraak. Bij je thuis kunnen ze de situatie beter beoordelen en vervolgens een zo specifiek mogelijke prijs berekenen voor de Meranti boeidelen. Je krijgt dan ook gelijk advies op maat. Spreek met meer dan één bedrijf af om een goede prijsvergelijking te maken. De prijzen van de specialisten kunnen namelijk van elkaar verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, begin je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw eisen. Na de vergelijking kies jij weloverwogen de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op de Meranti boeidelen. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de boeiboord-offertes online aan via Boeidelen.nl.