• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Multiplex boeidelen

Multiplex boeidelen nodig en direct laten plaatsen door een specialist? Dit materiaal wordt veel gebruikt voor boeiboorden en is watervast. Ideaal voor ons klimaat. Multiplex bestaat uit kruislings op elkaar verlijmde houtfineerlagen. Het composietmateriaal wordt ook wel triplex genoemd. Multiplex boeidelen bestaan veelal uit eikenhout of okoumé hout. Voor een lage prijs voor hoge kwaliteit multiplex boeiboorden, vraag je via Boeidelen.nl eenvoudig en snel offertes aan.

Voordelen multiplex

  • Goedkoper dan Meranti en Red Cedar;
  • Multiplex kun je schilderen;
  • Sterker en lichter dan MDF;
  • Gemaakt van hout met FSC keurmerk;
  • Minder werking in vergelijking met massief hout.

Nadelen multiplex

  • Gaat minder lang mee dan hardhout;
  • Regelmatig onderhoud nodig.
Vind beste prijs multiplex boeidelen + montage

Vind voordelige specialist in de regio

Wanneer jij via Boeidelen.nl offertes aanvraagt, kom je in contact met maximaal vijf specialisten uit de regio. De offertes krijg je gratis en zijn vrijblijvend. Op basis van jouw wensen selecteren wij de best passende vakmensen voor de klus. Dit zijn bedrijven die door ons al zijn gecontroleerd. Hierdoor vind jij snel de juiste expert voor de multiplex boeiboorden. Jij hoeft de timmermannen alleen nog te vergelijken met elkaar. Zo kies jij de beste deal: de laagste prijs van de meest geschikte specialist. Vraag de boeideel-offertes direct online aan!

Prijs multiplex boeidelen

De prijs voor de multiplex boeidelen is afhankelijk van de afmetingen en het tarief van de vakman. Daarom vind je hieronder alleen indicatieve kostprijs. Je kunt hiermee ongeveer berekenen wat de triplex platen gaan kosten inclusief montage. Voor specifieke prijzen vraag je de gratis offertes aan.

Materiaal Prijs per meter*
Multiplex boeidelen v.a. € 60,- Gratis offertes
Red Cedar boeidelen v.a. € 70,- Gratis offertes
Meranti boeidelen v.a. € 75,- Gratis offertes

*Indicatieprijs inclusief btw en montage door vakman. Schilderwerk niet bij prijs inbegrepen.

Toepasbaar op huizen, schuren en garages

De multiplex boeidelen kun je laten plaatsen op jouw woning, maar zijn ook heel geschikt voor tuinhuisjes, schuren, blokhutten, carports en garages.

Vind beste deal met gratis boeideel-offertes

Nieuwe multiplex boeiboorden laten monteren? Voor het vinden van de beste prijs van de juiste vakman, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De vakmensen hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen en zijn door ons al gecontroleerd. Het aanvragen van offertes is geheel gratis.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De boeidelen-experts nemen per telefoon of mail contact met je op. Eerst maken zij een vrijblijvende afspraak. Bij je thuis kunnen ze de situatie beter beoordelen en vervolgens een zo specifiek mogelijke prijs berekenen voor de multiplex boeidelen. Je krijgt dan ook gelijk advies op maat. Spreek met meer dan één bedrijf af om een goede prijsvergelijking te maken. De prijzen van de specialisten kunnen namelijk van elkaar verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, start je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw eisen. Na de vergelijking kies jij weloverwogen de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op de multiplex boeidelen. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de boeiboord-offertes online aan via Boeidelen.nl.