• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Red Cedar boeidelen

Wil jij Red Cedar boeidelen laten plaatsen? Deze populaire houtsoort uit de VS en Canada is zeer sterk en weersbestendig. Hout zorgt voor een warmere uitstraling dan kunststof. Daarnaast zijn de Red Cedar boeiboorden eenvoudig te schilderen en kun je dus de kleur veranderen wanneer je maar wilt. Red Cedar is qua prijs iets voordeliger dan Meranti hout. Een goedkoper alternatief is multiplex. Hieronder vind je richtprijzen en lees je hoe je eenvoudig een vakman vindt die de planken voor je koopt en bevestigt.

Voordelen Red Cedar hout

Goedkoper dan Meranti hout;

  • Duurzaam en lange levensduur;
  • Warme uitstraling;
  • Gemakkelijk te schilderen;
  • Sterke houtsoort;
  • Hout met FSC keurmerk.

Nadelen Red Cedar hout

  • Onderhoud regelmatig nodig;
  • Duurder dan multiplex;
  • Kortere levensduur dan kunststof.

Besparen op Red Cedar boeidelen?

Vind snel een voordelige boeideel-specialist

De Red Cedar boeidelen voor een voordelige prijs aanschaffen en laten plaatsen? Vraag dan gelijk gratis offertes aan via Boeidelen.nl. Met één aanvraag kom jij in contact met maximaal vijf specialisten uit de regio. Dit zijn gecontroleerde bedrijven die hoge kwaliteit houten boeiboorden plaatsen. De experts komen vrijblijvend bij je langs en sturen je een scherpe offerte. Jij vergelijkt de bedrijven en de kostprijzen en kiest hierna gemakkelijk de beste deal. Dat is de juiste vakman met een kostenplaatje dat past binnen jouw budget.

Prijs Red Cedar boeidelen

Met onderstaande indicatieve prijs per meter kun je ongeveer berekenen wat de Red Cedar boeidelen gaan kosten. De totale afmetingen bepalen dus grotendeels te kostprijs. Daarnaast is het tarief van de specialist ook van invloed op de kosten. Daarom is het slim om meerdere timmermannen te vergelijken. De klusbedrijven kunnen namelijk onderling in prijzen verschillen.

*Indicatieprijs inclusief btw en montage door expert. Schilderwerk niet bij prijs inbegrepen.

Afwerking van dakrand, dakkapel en dakgoot

Voor platte daken worden de boeiboorden afgewerkt met aluminium daktrimmen. Naast woningen zijn Red Cedar boeidelen ook geschikt voor onder andere garages, de uitbouw en schuren. Ook kun je de planken op tuinhuizen en blokhutten laten plaatsen. Hiervoor zijn andere houtsoorten ook geschikt, zoals: Lariks / Douglas en MDF. Het cederhout is ook een uitstekend materiaal om de boeidelen van de dakkapel mee te vervangen of de dakgoot af te werken.

Tip: ben je op zoek naar Red Cedar windveren? Hiervoor kun je ook de gratis offertes aanvragen. Geef bij de opmerkingen in de aanvraag aan dat het om windveren gaat.

Vind beste deal voor Red Cedar boeiboorden

Vraag gratis offertes aan en vind beste prijs

Hardhouten Red Cedar boeiboorden laten plaatsen? Voor het vinden van de voordeligste prijs van de juiste vakman, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De vakmensen hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen en zijn door ons al gecontroleerd. Het aanvragen van offertes is helemaal gratis.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De boeidelen-experts nemen telefonisch of per e-mail contact met je op. Eerst maken zij een vrijblijvende afspraak. Bij je thuis kunnen ze de situatie beter bekijken en vervolgens een zo specifiek mogelijke prijs berekenen voor de Red Cedar boeidelen. Je krijgt dan ook gelijk advies op maat. Spreek met meer dan één bedrijf af om een goede prijsvergelijking te maken. De prijzen van de specialisten kunnen namelijk van elkaar verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, begin je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw eisen. Na de vergelijking kies jij weloverwogen de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op de Red Cedar boeidelen. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de boeiboord-offertes online aan via Boeidelen.nl.