• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Kunststof boeidelen

Als je boeiboorden wilt die weinig onderhoud nodig hebben, kies je voor kunststof boeidelen. Dit materiaal is nagenoeg onderhoudsvrij. Eens in de zoveel jaar schoonmaken is voldoende. Je hoeft het niet zoals hout regelmatig te schilderen. Kunststof boeiboorden gaan jarenlang mee en dat is op de lange termijn voordeliger dan houten boeidelen. Twee bekende merken kunststof zijn Trespa en Keralit. Je kunt ook jouw huidige platen vervangen door kunststof boeidelen met houtnerf.

Voordelen kunststof

  • Duurzaam materiaal;
  • Vrijwel onderhoudsvrij;
  • Schilderen niet nodig;
  • Ook met houtnerf verkrijgbaar;
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden.

Nadelen kunststof

  • In aanschafprijs duurder dan hout;
  • Verven in andere kleur niet altijd mogelijk.

Besparen op nieuwe kunststof boeidelen?

Vind voordeligste specialist met gratis offertes

De beste kwaliteit kunststof boeiboorden vinden voor de laagste prijs? Daar helpt Boeidelen.nl je graag mee. Door één snelle aanvraag in te vullen, brengen wij je in contact met maximaal vijf specialisten uit de regio. Deze experts bieden je een scherpe prijsopgave. Jij vergelijkt de bedrijven en hun prijzen en kiest zo snel en eenvoudig de beste deal voor het laten bekleden van de dakranden.

Kosten kunststof boeidelen

De kosten voor kunststof boeidelen zijn afhankelijk van de afmetingen. Ook het tarief van de vakman voor het monteren in van invloed op de prijs. Daarom is het slim om meerdere bedrijven te vergelijken met elkaar. Met onderstaande prijsindicatie per meter kun je alvast ongeveer berekenen van de kostprijs voor de nieuwe kunststof boeiboorden is. Deze prijs geldt ook voor nieuwe kunststof windveren.

Materiaal Prijs per meter*
Keralit boeidelen v.a. € 135,- Gratis offertes
Trespa boeidelen v.a. € 95,- Gratis offertes

*Prijsindicatie inclusief btw en montage door vakman.

Trespa en Keralit

Bekende kunststof-merken zijn Trespa en Keralit. Deze materialen wordt veel gebruikt voor boeidelen en windveren. De boeiboorden zijn verkrijgbaar in de houtlook en je hebt er bijna geen onderhoud aan. De kunststof boeidelen zijn in de kleur wit te plaatsen, maar als je liever een andere kleur wilt, is dat gewoon mogelijk. Keralit en Trespa zijn er in vele kleurtinten.

Afwerking boeiboorden

Voor de afwerking van de kunststof boeiboorden worden aluminium daktrimmen gebruikt. Ook wel daklijsten genoemd. Dit wordt meestal gedaan bij platte daken. Bij schuine daken komen de platen onder de dakpannen te zitten. Een andere optie is om de dakgoten af te werken met kunststof boeidelen.

Vind beste deal voor kunststof boeiboorden

Gratis offertes vergelijken van regionale specialisten

Nieuwe kunststof boeiboorden en het laten bevestigen van de Trespa of Keralit is niet de goedkoopste investering in jouw huis. Voor het vinden van de beste prijs van de juiste vakman, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De vakmensen hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen. Het aanvragen van offertes is geheel gratis.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De boeidelen-experts nemen per telefoon of mail contact met je op. Eerst maken zij een vrijblijvende afspraak. Bij je thuis kunnen ze de situatie beter beoordelen en vervolgens een zo volledig mogelijke prijs berekenen voor de kunststof boeidelen. Je krijgt dan ook gelijk advies op maat. Spreek met meer dan één bedrijf af om een goede prijsvergelijking te maken. De prijzen van de professionals kunnen namelijk van elkaar verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, start je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw wensen. Na de vergelijking kies jij de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op de kunststof boeidelen. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de boeiboord-offertes online aan via Boeidelen.nl.