• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Keralit boeidelen

Keralit boeidelenWanneer jij oude boeiboorden wilt vervangen, zijn Keralit boeidelen heel geschikt. De kunststof is bijzonder sterk en je hebt er vrijwel geen onderhoud aan. De planken trekken niet krom en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. In vergelijking met hout gaan de Keralit boeiboorden veel langer mee. Naast Trespa is Keralit één van de meest gebruikte materialen voor de bekleding van dakranden en dakgoten. Hieronder lees je meer informatie en vertellen we je hoe jij eenvoudig de voordeligste specialist vindt voor het vervangen van de boeidelen.

Voordelen Keralit

  • Nauwelijks onderhoud nodig;
  • Waardevermeerdering woning;
  • Sterk materiaal dat niet verkleurt;
  • Duurzaam en lange levensduur;
  • Verkrijgbaar met houtnerfstructuur.

Nadelen Keralit

  • Duurder dan Trespa platen;
  • Kan niet worden geschilderd.

Besparen op Keralit boeiboorden?

Vind snel specialist voor boeiboorden en montage

offertes op. Deze krijg je van verschillende bedrijven uit de regio. Jij vergelijkt de bedrijven en prijsoffertes met elkaar en maakt hierna een weloverwogen keuze voor de nieuw te plaatsen Keralit boeidelen. De gratis offertes zijn helemaal vrijblijvend.

Kosten Keralit boeidelen

De afmetingen hebben de meeste invloed op de uiteindelijke kosten. Met onderstaand richtprijs kun je ongeveer berekenen wat de prijs voor de Keralit boeiboorden is. Ook de tarieven van specialisten kunnen verschillen. Daarom is het slim om altijd meerdere vakmannen met elkaar te vergelijken. Een goedkoper alternatief op Keralit zijn Trespa boeidelen.

Materiaal Prijs per meter*
Keralit boeidelen v.a. € 135,- Gratis offertes
Trespa boeidelen v.a. € 95,- Gratis offertes

*Indicatieve kostprijs inclusief btw en montage door expert.

Wat is Keralit?

Het milieuvriendelijke Keralit bestaat uit gerecyclede materialen. De kunststof kan niet kromtrekken en wordt niet aangetast door vocht of warmte. Schilderen is door de kleurvastheid niet nodig. Keralit is eigenlijk een merknaam, net zoals Trespa, maar soortgelijke planken van andere merken dragen ook de naam Keralit. Dit komt door het grote succes van het merk.

Afwerking van dakranden en dakgoten

Met Keralit boeidelen kun je de dakranden van onder andere garages, schuren en de uitbouw laten afwerken. Ook is het mogelijk om de planken te gebruiken voor de dakkapel of dakgoot. Als je aan plat dak hebt, dan worden de randen perfect afgemonteerd met aluminium daktrimmen. Keralit is ook een geschikt materiaal om windveren mee te vervangen.

Vind snel beste deal voor Keralit boeidelen

Vraag gratis offertes aan voor boeidelen inclusief montage

Nieuwe Keralit boeiboorden laten bevestigen is een slimme investering in jouw huis. Voor het vinden van de beste prijs van de juiste vakman, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De vakmensen hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen. Het aanvragen van offertes is geheel gratis.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De boeidelen-experts nemen per telefoon of e-mail contact met je op. Eerst maken zij een vrijblijvende afspraak. Bij je thuis kunnen ze de situatie beter bekijken en vervolgens een zo volledig mogelijke prijs berekenen voor de Keralit boeidelen. Je krijgt dan ook meteen advies op maat. Spreek met meer dan één bedrijf af om een goede prijsvergelijking te maken. De prijzen van de professionals kunnen namelijk van elkaar verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, start je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw wensen. Na de vergelijking kies jij weloverwogen de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op de Keralit boeidelen. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de boeiboord-offertes online aan via Boeidelen.nl.