• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Trespa boeidelen

Trespa boeidelen voor dakgootEen van de meest gebruikte soort boeiboorden, zijn Trespa boeidelen. Dit kunststof materiaal is erg sterk en duurzaam. De platen gaan hierdoor jarenlang mee en je hebt er daarnaast weinig onderhoud aan. Trespa planken bestaan uit een harde toplaag met in het midden een laag van samengeperste houtvezels. Een andere naam voor Trespa is HPL. Dit staat voor High Pressure Laminate. Lees hieronder meer info over Trespa boeiboorden en hoe je snel een voordelige vakman vindt voor de montage.

Voordelen Trespa

  • Erg sterke materiaalsoort;
  • Beschikbaar met houtnerf;
  • Weinig onderhoud nodig;
  • Duurzaam en lange levensduur;
  • In veel kleuren verkrijgbaar.

Nadelen Trespa

Besparen op nieuwe Trespa boeiboorden?

Beste deal vinden voor boeiboorden + montage

Wil jij jouw oude of verrotte boeiboorden vervangen door Trespa boeidelen? Vind de beste kwaliteit voor de laagste prijs voor plaatsing via Boeidelen.nl. Met één gemakkelijke online aanvraag, ontvang jij tot wel vijf offertes van verschillende bedrijven. Gratis en vrijblijvend. Jij vergelijkt de specialisten en kiest snel de beste deal voor de nieuwe Trespa beplating.

Kosten Trespa boeidelen

In onderstaande tabel zie je wat je ongeveer per meter betaalt voor de Trespa boeiboorden. De uiteindelijke kosten hangen af van de afmetingen en het tarief dat de vakman vraagt. Daarom is het vergelijken van vakmannen heel verstandig. Trespa is qua prijs goedkoper dan Keralit boeidelen.

Materiaal Prijs per meter*
Trespa boeidelen v.a. € 95,- Gratis offertes
Keralit boeidelen v.a. € 135,- Gratis offertes

*Richtprijs inclusief btw en montage door specialist.

Wat is Trespa?

Trespa is eigenlijk een merknaam van een Nederlandse fabrikant van kunststof platen. Door het succes van dit merk worden soortgelijke kunststof boeidelen ook Trespa genoemd. Trespa boeiboorden bestaan uit verschillende lagen. Aan de buitenkant een zeer sterke toplaag. En binnenin zitten geperste houtvezels. Doordat de vezels zijn geïmpregneerd met fenolhars, heeft het weer geen invloed op het materiaal. Het materiaal gaat jarenlang mee en zorgt voor een strakke bekleding van jouw dakranden.

Trespa boeidelen met houtnerf

Kunststof heeft een strakke uitstraling, maar is ook verkrijgbaar met de houtnerfstructuur. Deze houtlook lijkt net op echt hout, maar heeft alle voordelen van kunststof.

Tip: Trespa is verkrijgbaar in vele kleuren. Ook kun je Trespa schilderen net als hardhout. Het verven is wel iets lastiger dan bij normaal hout. Vraag een specialist naar meer informatie.

Afwerking met kunststof platen

De Trespa boeidelen zijn voor de afwerking van verschillende constructies en gebouwen. Je kunt jouw dakgoot of dakkapel ermee laten afwerken. Maar je kunt de beplating ook laten plaatsen op jouw uitbouw, garage of schuur. Voor platte daken worden meestal nog aluminium daktrimmen op de dakranden bevestigd.

Vind beste deal Trespa boeidelen + montage

Beste prijs vinden met gratis boeideel-offertes

Boeidelen laten vervangen door nieuwe Trespa boeiboorden en laten bevestigen door een vakman? Voor het vinden van de beste prijs van de juiste expert, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De vakmensen hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen. Het aanvragen van offertes is helemaal gratis.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De boeidelen-specialisten nemen per telefoon of e-mail contact met je op. Eerst maken zij een vrijblijvende afspraak. Bij je thuis kunnen ze de situatie beter beoordelen en vervolgens een zo volledig mogelijke prijs berekenen voor de Trespa boeidelen. Je krijgt dan ook gelijk advies op maat. Spreek met meer dan één bedrijf af om een goede prijsvergelijking te maken. De prijzen van de professionals kunnen namelijk van elkaar verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, begin je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw eisen. Na de vergelijking kies jij weloverwogen de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op de Trespa boeidelen. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de boeiboord-offertes online aan via Boeidelen.nl.