• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Boeidelen prijzen

Prijzen boeidelenDe prijs voor boeidelen wordt grotendeels bepaald door de afmetingen en materiaalkeuze. In de indicatieve prijslijst hieronder zie je wat de kosten per meter voor boeiboorden ongeveer zijn. Deze prijzen zijn inclusief btw en plaatsing door een specialist. Exacte kostprijs weten? Vraag dan heel gemakkelijk gratis boeideel-offertes aan voor het vervangen van de platen. Dit kan ook voor het vernieuwen van windveren.

Indicatieve prijslijst boeiboorden

Ongeveer weten hoeveel geld jij kwijt bent aan nieuwe boeidelen? Als jij weet hoeveel meter aan boeiboorden jij nodig hebt, kun je een prijsindicatie met onderstaande kostprijzen per meter berekenen. Voor specifieke prijzen is het advies om offertes aan te vragen van regionale specialisten. Dat doe je via Boeidelen.nl eenvoudig met één snelle offerte-aanvraag.

Materiaal Prijs per meter*
Zink v.a. € 140,- Gratis offertes
Keralit v.a. € 135,-
Trespa v.a. € 95,-
Meranti v.a. € 75,-
Red Cedar v.a. € 70,-
Multiplex v.a. € 60,-

* Indicatieprijs per meter inclusief btw en montage. Houten materialen zijn onbeschilderd.

Bescherming van dak voor alle type gebouwen

Boeidelen worden aan de dakrand of als afwerking van de dakgoot gemonteerd. Hiermee bescherm je het dak tegen alle weersomstandigheden. Heel functioneel dus! De platen zijn volledig op maat te maken voor allerlei gebouwen. Naast alle type woningen, kun je boeiboorden ook laten plaatsen op de garage, carport of uitbouw. Of op een tuinhuis, overkapping of erker.

Materiaalsoorten boeidelen

De kostprijs voor boeiboorden verschilt per materiaal. Houten boeidelen zijn per meter iets goedkoper dan kunststof platen. Wel moet het hout nog worden geschilderd. Dit heeft als voordeel dat je elk gewenste kleur kunt kiezen. Bij kunststof boeiboorden is schilderen niet nodig. De materialen worden meestal in de kleur wit geplaatst, maar je hebt ook keuze uit meer kleuren. Lees meer info over:

Vind voordelige specialist voor boeidelen

Gratis offertes aanvragen van regionale specialisten

Nieuwe boeidelen en het laten monteren van de platen kan een flinke investering zijn. Om een zo voordelig mogelijke prijs te vinden, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om de juiste professional te vinden. De specialisten hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen en ze zijn werkzaam in jouw regio.

Tip: let altijd op aanwezige keurmerken van bedrijven. De door ons geselecteerde specialisten beschikken over diverse keurmerken, zoals BouwGarant en KOMO.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De specialisten nemen telefonisch of per e-mail contact met je op. Zij maken direct een vrijblijvende afspraak bij je thuis om de situatie beter te bekijken. Zo kunnen zij een specifiekere prijs berekenen voor de te plaatsen boeiboorden. En geven ze je gelijk deskundig advies. Voor de beste vergelijking is het slim om met meerdere vakmannen af te spreken. Onderling kunnen bedrijven namelijk in prijzen voor boeidelen verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, start je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw wensen. Na de vergelijking kies jij de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op de boeidelen of windveren. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de boeiboord-offertes online aan via Boeidelen.nl.