• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Keurmerken

Voor nieuwe boeidelen en windveren wil je uiteraard zeker weten of de kwaliteit gewaarborgd is. Boeidelen.nl werkt daarom alleen met specialisten die over een aantal zeer belangrijke keurmerken beschikken. Op deze manier is de kwaliteit van de dienstverlening en de kwaliteit van de producten gewaarborgd. Wij informeren je graag over deze keurmerken zodat je met een gerust hart in zee gaat met een vakman die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

KOMO

KOMO KeurmerkHet KOMO keurmerk is het bekendste keurmerk in de bouw. Het keurmerk is in het leven geroepen om de kwaliteit van het materiaal dat gebruikt wordt bij het vervaardigen van bouwprojecten te waarborgen. De gebruikte materialen van de boeidelen zijn dus gecertificeerd. Daarnaast is het keurmerk ook gericht op de service en dienstverlening die je als consument krijgt van een bedrijf. Van een expert met het KOMO keurmerk kun je dus topkwaliteit en service verwachten.

BouwGarant keurmerk IKOB-BKB

BouwGarant is het grootste bouwkeurmerk in Nederland. Er zijn inmiddels meer dan 1700 aangesloten bouwbedrijven die dit keurmerk mogen voeren. Wanneer een aannemer een IKOK-BKB keurmerk heeft, voldoet het bedrijf aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld. Een aantal eisen voor het verkrijgen van een bouwgarant keurmerk is hieronder weergegeven. Elk bedrijf wordt eens in de 3 jaar getoetst.

Voorwaarden BouwGarant

  • Het bouwbedrijf heeft de juiste diploma's en verzekeringen;
  • De onderneming biedt je een eerlijke prijs en duidelijk offerte;
  • Het bouwbedrijf stelt realistische voorwaarden en afspraken op;
  • Er wordt een duidelijk opleveringsrapport opgesteld bij oplevering.

FSC keurmerk (Forest Stewardship Coun

Wanneer je kiest voor houten boeidelen is het belangrijk om te weten of er maatschappelijk verantwoord is om gegaan met het milieu. Het Forest Stewardship Council keurmerk, beter bekend als het FSC keurmerk, laat je weten of er op een ecologische manier is gekapt. Dit houdt in dat er evenveel bomen zijn terugplant als er gekapt zijn. De experts in het netwerk van Boeidelen.nl werken allemaal alleen met volledig gekeurd FSC hout.