• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Boeidelen dakkapel vervangen

Boeidelen dakkapel vervangenVervang verrotte of verouderde boeidelen van dakkapellen op tijd. Hiermee voorkom je schade aan de dakkapel. En dat scheelt flink op de reparatiekosten van de dakconstructie. Met nieuwe platen is de dakkapel weer goed bestand tegen alle weeromstandigheden. De boeiboorden zijn in hout en kunststof verkrijgbaar. Een specialist voor de boeidelen inclusief montage vind je snel via Boeidelen.nl. Jij ontvangt maximaal vijf offertes die je vergelijkt met elkaar. Zodat jij weloverwogen de beste deal kiest.

Boeidelen voor dakkapel + montage?

Boeideel-specialisten vergelijken

De offertes vraag je gratis aan en zijn geheel vrijblijvend. Maximaal vijf regionale bedrijven nemen contact met je op. Deze specialisten hebben wij al voor je gecontroleerd en zijn op basis van jouw wensen geselecteerd. De vakmensen komen vrijblijvend bij je langs en bieden een scherpe prijsofferte. Door de prijsopgaven te vergelijken, vind jij eenvoudig te beste deal om de boeidelen van jouw dakkapel te laten vervangen.

Tip: is jouw hele dakkapel aan vervanging toe? Kijk dan op Dakkapellen.com voor meer informatie.

Kosten boeidelen dakkapel vervangen

De uiteindelijke prijs voor de boeidelen hangt af van de afmetingen en het tarief van de vakman. De bedrijven kunnen onderling namelijk in prijs verschillen. Daarom is vergelijken heel verstandig. Om je toch een prijsindicatie te geven, hebben wij een overzicht van boeideel-prijzen per meter gemaakt.

Materiaalkeuze: hout of kunststof

De planken zijn te maken van onderhoudsvrij kunststof en authentiek hout. Wat voor materiaal je kiest, hangt af van het huidige materiaal van de dakkapel. Helemaal als je dezelfde uitstraling wilt. Populaire hardhouten soorten zijn Red Cedar en Meranti. Voor kunststof boeidelen kun je denken aan boeiboorden van Trespa of Keralit.

Vraag gratis offertes aan voor beste deal

Wanneer jij de boeidelen van de dakkapel wilt vervangen, helpen we je graag met het vinden van een regionale timmerman. Eerst vraag je gemakkelijk én gratis offertes aan. Vervolgens nemen tot wel vijf klusbedrijven per telefoon of e-mail contact met je op. Deze hebben we geselecteerd voor jouw specifieke wensen. De vakmensen komen eerst bij je langs om de dakkapel te bekijken om een zo precies mogelijke en scherpe offerte aan te bieden. Zo’n afspraak is helemaal vrijblijvend.

Vergelijk vakmensen en kies voordeligste offerte

Nadat je met meerdere specialisten hebt afgesproken en alle offertes ontvangen hebt, start met je de vergelijking. Jij kiest het bedrijf dat aan jouw wensen voldoet en een voordelige prijs biedt voor de boeidelen van jouw dakkapel. Kort gezegd: de beste deal. Bespaar veel zoekwerk en geld en vraag de gratis boeideel-offertes online aan.