• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Windveren vervangen

Windveren vervangenZijn jouw windveren verouderd en wil je ze laten vervangen? De windveren vervangen kan door diverse houtsoorten of kunststof planken. Voor klassieke woningen kan er een mooi decoratief ontwerp worden gemaakt. En voor moderne woonhuizen kun je kiezen voor meer moderne dekplanken. Vervang kapotte of verrotte windveren op tijd, want zo voorkom je waterschade aan het huis.

Kosten besparen op nieuwe windveren

Jij kunt via Boeidelen.nl ook eenvoudig kosten besparen op de te vervangen windveren. Door gratis offertes aan te vragen kun jij regionale specialisten vergelijken en slim de beste deal kiezen.

Vind beste deal voor windveren vervangen

Voordelen windveren

  • Beschermen dak tegen wind en neerslag;
  • Verkrijgbaar in hout en kunststof;
  • Mogelijk met prachtig decoratief ontwerp;
  • Keuze uit diverse kleuren.

Prijs per meter voor windveren + montage

De kosten voor de windveren worden berekend per meter. De totale afmetingen bepalen dus grotendeels de prijs. Daarnaast zijn de afwerking en het tarief van de vakman van invloed op de kostprijs. Hieronder vind je indicatieve prijzen per meter voor windveren. Dit zijn prijzen voor onder meer Red Cedar en Meranti hout en Trespa en Keralit.

Indicatieve prijslijst windveren vervangen

Materiaal Prijs per meter*
Keralit v.a. € 135,-
Trespa v.a. € 95,-
Meranti v.a. € 75,-
Red Cedar v.a. € 70,-
Multiplex v.a. € 60,-

* Prijsindicatie per meter inclusief btw en montage door vakman. Houten materialen zijn onbeschilderd.

Vergelijk regionale specialisten en kies beste deal

Omdat de prijzen van specialisten kunnen verschillen, is het verstandig om offertes aan te vragen van bedrijven uit de regio. Dat doe je via Boeidelen.nl heel gemakkelijk. Met één aanvraag brengen wij je in contact met maximaal vijf bedrijven. Dat scheelt jou veel zoekwerk. Op basis van jouw wensen selecteren wij de best passende timmermannen. Dit zijn gecontroleerde bedrijven die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Jij vergelijkt de experts en hun prijsopgaven en kiest hierna de voordeligste offerte.

Dakbescherming door windveren

Jouw dak wordt dankzij windveren beschermd tegen wind en neerslag. Je vindt ze aan de schuine zijdes van woningen. De planken houden ook de dakpannen op hun plek. Meestal worden windveren samen net waterborden geplaatst.

Windveren: hout of kunststof?

De windveren vervangen door hout of kunststof? Hiervoor heb je de keuze uit verschillende soorten. Voor hout zijn de populairste houtsoorten Red Cedar, Meranti en Lariks / Douglas. Voor kunststof zijn dat Trespa en Keralit. Als je niet precies weet welk hout of welke kunststof het meest geschikt is, kun je dit aangeven in de offerte-aanvraag. De bij ons aangesloten specialisten komen graag vrijblijvend bij je langs om je te adviseren.

Afwerking windveren

De planken zijn af te werken met onder andere zink. Daarnaast kies jij zelf ook de kleur van de windveren. Wit zie je veel bij huizen, maar ook zwart, antraciet of groen is mogelijk.

Prijzen en experts vergelijken voor windveren?

Vraag gratis offertes aan en bespaar tijd en geld

Windveren vervangen overlaten aan een specialist? Om een zo voordelig mogelijke prijs te vinden, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om de juiste professional te vinden. De specialisten hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen en ze zijn werkzaam in jouw regio.

Tip: let altijd op aanwezige keurmerken van bedrijven. De door ons geselecteerde specialisten beschikken over diverse keurmerken, zoals BouwGarant en KOMO.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De specialisten nemen telefonisch of per e-mail contact met je op. Zij maken direct een vrijblijvende afspraak bij je thuis om de situatie beter te bekijken. Zo kunnen zij een specifiekere prijs berekenen voor de te plaatsen windveren. En geven ze je gelijk deskundig advies. Voor de beste vergelijking is het slim om met meerdere vakmannen af te spreken. Onderling kunnen bedrijven namelijk in prijzen voor windveren verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, start je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw wensen. Na de vergelijking kies jij de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op het vervangen van de windveren. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de windveer-offertes online aan via Boeidelen.nl.