• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Zinken boeidelen

Met zinken boeiboorden krijgt jouw woning een unieke uitstraling. Naast de boeidelen wordt het zink ook gebruikt voor de afwerking in de vorm van een daktrim. Het sterke materiaal heeft weinig onderhoud nodig en gaat jarenlang mee. Zinken boeidelen zijn in prijs wel duurder dan kunststof en houten boeiboorden. Jij komt via Boeidelen.nl snel in contact met een specialist om jouw platen te vervangen met zinken boeiboorden.

Voordelen zink

  • Vrijwel onderhoudsvrij;
  • Gaat jarenlang mee;
  • Zorgt voor unieke look;
  • Sterk en vorstbestendig materiaal.

Nadelen zink

  • Duur materiaal;
  • Past niet bij welke woning qua uitstraling.

Prijs per meter zinken boeidelen

Wat je precies betaalt voor de nieuwe boeiboorden van zink hangt grotendeels af van de afmetingen. Hieronder vind je een indicatieve prijs per meter. Zo kun je ongeveer berekenen wat de kosten zijn voor nieuwe zinken boeiboorden inclusief het laten plaatsen.

Tip: bekijk ook prijzen van andere materialen in de indicatieve boeidelen-prijslijst.

Materiaal Prijs per meter*
Zinken boeidelen v.a. € 140,- Gratis offertes

*Prijsindicatie inclusief btw en montage door vakman.

Vraag offertes aan van boeidelen-experts

Nieuwe zinken boeiboorden en het laten bevestigen van de platen is een grote investering. Voor het vinden van de beste prijs van de juiste vakman, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De specialisten hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen. Het aanvragen van offertes is geheel gratis.

Maak vrijblijvende afspraak bij je thuis

De vakmensen nemen per telefoon of mail contact met je op. Eerst maken zij een vrijblijvende afspraak. Bij je thuis kunnen ze de situatie beter beoordelen en vervolgens een zo volledig mogelijke prijs berekenen voor de zinken boeiboorden. Je krijgt ook gelijk advies op maat. Spreek met meer dan één bedrijf af om een goede prijsvergelijking te maken. De prijzen van de professionals kunnen namelijk van elkaar verschillen.

Vergelijk slim, kies beste deal en bespaar

Wanneer je alle offertes ontvangen hebt, start je met slim vergelijken. Jij ziet snel welke prijsopgave past binnen jouw budget. En welk bedrijf voldoet aan al jouw wensen. Na de vergelijking kies jij de beste deal. Hiermee kun je tot wel 45% besparen op de zinken boeidelen. Bespaar ook tijd en geld en vraag direct de boeiboord-offertes online aan via Boeidelen.nl.

Vergelijk prijzen zinken boeiboorden